Ιατρική ομάδα και συνεργάτες

Ο Δρ. Τραχανέλλης στην παρούσα φάση της καριέρας του αποτελεί μέρος μιας ομάδας με διευθυντή τον κ. Μαρκάτη που εδρεύει στο Νοσοκομείο Μετροπόλιταν στο Νέο Φάληρο.
Εκτός από τον κ. Μαρκάτη, στα άμεσα συνεργαζόμενα άτομα είναι και ο κ. Τσιμπινός, Θωρακοχειρουργός του οποίου η συμβολή είναι απαραίτητη ιδιαίτερα σε περιστατικά που χρειάζεται θωρακική προσπέλαση.
Πρόκειται για μια ομάδα που εργάζεται με ζήλο, εκπαιδεύεται συνεχώς και ενημερώνεται για ό,τι νεώτερο βγαίνει στην ειδικότητά μας, συμμετέχει ενεργά σε επιστημονικά συνέδρια της Ελλάδος και του εξωτερικού και λειτουργεί πάντα με γνώμονα την ολιστική ευημερία των ανθρώπων που ζητάνε τη βοήθειά μας.
Άμεσοι συνεργάτες είναι και οι καταρτισμένοι αναισθησιολόγοι της ομάδος των οποίων η συνεργασία είναι πολύτιμη όχι μόνο για την αναίσθησια κατά την τέλεση της χειρουργικής επέμβασης, αλλά και για τη διεγχειρητική ομοιόσταση, την προ και μετεγχειρητική παρακολούθηση του ασθενούς, την αντιμετώπιση προβλημάτων όπως ο πόνος , επιπλοκές από κακώσεις νεύρων κ.ά.
Σημαντικότατος είναι και ο ρόλος του Tμήματος Eπεμβατικής Aκτινολογίας του νοσοκομείου για την αγγειογραφική διάγνωση και την ενδαγγειακή αντιμετώπιση με όλα τα σύγχρονα μέσα της επεμβατικής ακτινολογίας.
Κάποιες φορές έχει χρειαστεί η συμβολή και πολλών άλλων ιατρικών ειδικοτήτων, όπως καρδιοχειρουργοί, ιατροί της μονάδος εντατικής θεραπείας, καρδιολόγοι, ακτινολόγοι, λοιμωξιολόγοι, διαβητολόγοι, ιατροί του τμήματος υπερβαρικού οξυγόνου, αιματολόγοι ορθοπαιδικοί, ογκολόγοι, εργαστηριακοί γιατροί κ.ά.
Ζωτικής σημασίας είναι και η συνεργασία με το άριστο νοσηλευτικό προσωπικό του ιδρύματος, το οποίο με ζήλο, ευγένεια και τεχνογνωσία παίζει βασικό ρόλο στη θεραπεία των ασθενών.
Χάρη στην αγαστή συνεργασία όλων των παραπάνω καθώς και όλου του υπόλοιπου προσωπικού του νοσοκομείου, κάνουμε ό,τι είναι επιστημονικά δυνατό για την στήριξη ανθρώπων που μπορεί να βρίσκονται στη δυσκολότερη φάση της ζωής τους.

Ειδική αναφορά πρέπει να γίνει σε αυτό το σημείο στο Μετροπόλιταν, το οποίο είναι ένα από τα καλύτερα εξοπλισμένα ιδιωτικά νοσηλευτικά ιδρύματα της Ελλάδος, στο οποίο ιατρός και ασθενής αισθάνονται την ασφάλεια ενός πλήρως εξοπλισμένου και επανδρωμένου νοσοκομείου που μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε πιθανή επιπλοκή και σύμβαμα.

Ο Ιατρός

Ο Δρ. Τραχανέλλης είναι ένας άρτια εκπαιδευμένος Αγγειοχειρουργός που εργάζεται ως επιμελητής στο Νοσοκομείο Μετροπόλιταν στο Νεό Φάληρο. Ασχολείται με μια μεγάλη γκάμα αγγειοχειρουργικών παθήσεων. Χρησιμοποιεί ανοιχτές και ενδαγγειακές τεχνικές. Κάποιες…

Περισσότερα